Нова Пошта знову стала Генеральним партнером Ukrainian Creative Stories

14.03.2024

“Нова Пошта, яка доставляє перемоги” – з таким слоганом компанія вже декілька років підтримує рекламну індустрію та українські рекламні конкурси. Тож Нова Пошта виступає Генеральним партнером Ukrainian Creative Stories 2024, в рамках якого пройдуть головні рекламні фестивалі креативності України. 

Нова Пошта  вже давно перестала бути просто логістичною службою. Компанія як функціонально вийшла за межі надання лише поштових послуг, та й емоціонально стала не просто бізнесом, а невід’ємною частиною життя українців. Нова Пошта піклується про українців всередині країни та за кордоном, підтримує підприємців та економіку країни в цілому, допомагає ЗСУ, благодійним фондам та волонтерам. 

Крім того, Нова Пошта – це компанія, яка має відкриту та активну комунікативну позицію та створює креативні комунікації, що підтримують та надихають українців. Рекламні месседжі компанії завжди потрапляють у саме серце українців, відгукуються своєю щирістю та своєчасністю. 

Саме такі комунікації та креативні історії збираються та відзначаються на Ukrainian Creative Stories 2024. І в цьому році, вперше з початку повномасштабної збройної агресії, Всеукраїнська рекламна коаліція, як організатор Ukrainian Creative Stories, відкрила всі фестивалі проєкту, а саме: Київський Міжнародний Фестиваль Реклами, ADC*UA Awards, Ukrainian Design: The Very Best Of та новий MIXX Awards Ukraine. 

Нова Пошта виступає партнером українських рекламних конкурсів та фестивалів вже багато років, і продовжує це робити зараз, у надзвичайно важкі часи для рекламної індустрії та країни в цілому. 

Тож, незважаючи ні на які обставити, Ukrainian Creative Stories разом з Генеральним партнером – Новою Поштою – продовжать збирати видатні креативні історії, відзначать найкращих рекламників країни та наближатимуть нашу перемогу. 

Долучайтеся до Ukrainian Creative Stories 2024, покажіть свої креативні історії!

Regular Deadline – 1 квітня. Прийом робіт відкрито на сайті creative-stories.com.ua